Доставка и начин на плащане

Всички продукти, които поръчате, обикновено се доставят за 3 работни дни (с изключение на неделя и официални празници) на територията на България. Доставката до офис на Еконт: 4.34 лв. Доставка до адрес:6.28лв. 

Опция преглед и тест

Всяка пратка е с опция преглед и тест.

Всеки клиент възползвал се от тази услуга има право да откаже пратката,като в този случай 

транспортните разходи в двете посоки са за негова сметка!

Заплащането на поръчаната от Вас стока се извършва чрез наложен платеж.

При доставка ще имате възможността да отворите, видите и премерите доставения артикул, преди да извършите плащането на куриера.


Ако искате доставения номер да бъде сменен, можете да върнете чрез куриера поръчката и ние ще ви доставим (ако имаме в наличност) друг желан от Вас, като повторната доставка се заплаща от Вас.

Продуктите ни се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ .

За нас

"LORENA" е търговска марка на стара обувна фабрика в Италия, под която са се произвеждали и се произвеждати до днес дамски обувки от най-висок клас. Фабриката е създадена през далечната 1968г. от моделиерът ФАБИО ЛОРЕНА.
Като дизайнер и съсобственик, колекциите му са екстравагантни, интересни, провокативни и в същото време на достъпни цени и без компромис по отношение на качеството.

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител