Доставка и начин на плащане

Всички продукти, които поръчате, обикновено се доставят за 3 работни дни (с изключение на неделя и официални празници) на територията на България. Доставката е безплатна за артикули на регулярна цена. За артикули с намалена цена, доставката е за сметка на клиента.

Заплащането на поръчаната от Вас стока се извършва чрез наложен платеж.

При доставка ще имате възможността да отворите, видите и премерите доставения артикул, преди да извършите плащането на куриера.

Ако откажете доставения артикул, трябва да заплатите на куриера връщането на пратката.

Ако искате доставения номер да бъде сменен, можете да върнете чрез куриера поръчката и ние ще ви доставим (ако имаме в наличност) друг желан от Вас, като повторната доставка се заплаща от Вас.

Продуктите ни се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ .

За нас

"LORENA" е търговска марка на стара обувна фабрика в Италия, под която са се произвеждали и се произвеждати до днес дамски обувки от най-висок клас. Фабриката е създадена през далечната 1968г. от моделиерът ФАБИО ЛОРЕНА.
Като дизайнер и съсобственик, колекциите му са екстравагантни, интересни, провокативни и в същото време на достъпни цени и без компромис по отношение на качеството.

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител