За нас

"LORENA" е търговска марка на стара обувна фабрика в Италия, под която са се произвеждали и се произвеждати до днес дамски обувки от най-висок клас. Фабриката е създадена през далечната 1968г. от моделиерът ФАБИО ЛОРЕНА. Като дизайнер исъсобственик, колекциите му са екстравагантни, интересни, провокативни и в същото време на достъпни цени и без компромис по отношение на качеството.

Успехът на марката с времето води до развитието й и излизането й извън пределите на Италия. Обувки под марката Лорена се продават успешно в много страни, в Испания - "LORENA KARERAS", в Гърция - "LAUNA BUZIOS", дори в Бразилия под името "ZAPATO LORENA".

"LORENA" присъства на българския пазар от 1998г., като успехът й е доста голям.

През 2003г. официален партньор на "LORENA CALZATURIFIZIO", става ЛОРЕНА БЪЛГАРИЯ ООД – София, която притежава изцяло правата и дистрибуцията върху марката за България.

През март 2004г. се появява първият магазин " LORENA " в София, намиращ се на бул."Цариградско шосе" 14.

Kъм момента бувки с марката "LORENA" се произвеждат в: БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ТУРЦИЯ, КИТАЙ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, БРАЗИЛИЯ, ВИЕТНАМ и намират пазар по целия свят.

Стремежът ни е клиентите ежеседмично да виждат нови неща и то в малки серии, за да се чувстват единствени и неповторими. "LORENA" е символ на качество и разнообразие от модели, а ние допълвайки колекциите от обувки с облекла и аксесоари (чанти и колани), Ви предлагаме пълно и качествено обслужване.

Закупените стоки са не само с гаранция за качество, но и с гаранция за неповторимост.


Изразете Вашата индивидуалност, чрез нашата уникалност!

За нас

"LORENA" е търговска марка на стара обувна фабрика в Италия, под която са се произвеждали и се произвеждати до днес дамски обувки от най-висок клас. Фабриката е създадена през далечната 1968г. от моделиерът ФАБИО ЛОРЕНА.
Като дизайнер и съсобственик, колекциите му са екстравагантни, интересни, провокативни и в същото време на достъпни цени и без компромис по отношение на качеството.

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител